Vi erbjuder dig:


Gruppträning

Kom och svettas med oss!

Träningspassen hålls utomhus och innehåller en blandning av styrka, kondition och rörlighet. Övningar och intensitet kan anpassas efter din egen förmåga och dagsform, målet är att vi efter passet känner oss nöjda både mentalt och fysiskt. Kanske har du utmanat dig lite extra eller valt att köra ett lite lugnare pass?!

Passen är 70 minuter långa och avslutats med en kortare stretch. Ta gärna med en smidig ryggsäck med en vattenflaska och ett litet liggunderlag, vi gör en del övningar på marken och då är det skönt att ha något att ligga eller sitta på.

Ingen föranmälan behövs, det är bara att komma till skogen några minuter innan passet börjar. Det är gratis att prova på en gång och om du väljer att fortsätta så skicka ett mejl med namn och personnummer till info@traillife.se

 • Terminskort HT24: 1895:-

 • 10-kort: 1295:-

 • 5-kort: 750:-

Betala via BG 198-7734 eller Swish 123 206 40 53 och märk din betalning med för- och efternamn och personnummer, ditt kvitto skickas via mejl.

Personlig träning

Kom igång med din träning eller utmana dig själv att ta träningen till nästa nivå med Carro.

Tillsammans tar vi fram en plan för din träning, antingen jobbar vi långsiktigt och ses regelbundet eller så ses vi en gång och du får nya övningar och inspiration. 

Passen kan vara i skogen eller hemma hos dig - du bestämmer. För träningar utanför Älvsjö/Fruängen/Hägersten tillkommer en extra avgift.

Boka direkt via knappen uppe till höger eller mejla caroline@traillife.se för mer information.

 • 1 pass 60 minuter: 695:- (595:- för dig med gruppträningskort)

Betala med Swish på plats. 


Massage 

Ta hand om din kropp och unna dig själv en massage! 

Klassisk massage

 • 30 minuter: 395:-

 • 60 minuter: 695:- (595:- för dig med gruppträningskort)

Gravidmassage

 • 50 minuter: 695:-

Boka direkt via knappen uppe till höger eller mejla caroline@traillife.se för mer information.

Betala med Swish på plats.

Allmänna villkor 

Vid köp av tjänster samt deltagande i träningspass med TrailLife gäller följande villkor som du som kund accepterar i samband med köp:

 • Beställning av träningskort och individuella pass/behandlingar (personlig träning, massage etc.) sker genom att mejla till info@traillife.se Betalning sker genom insättning till bankgiro eller via Swish före deltagande på första träningspasset (vi erbjuder ett gratis prova-på-pass). Individuella pass/behandlingar (personlig träning, massage etc.) kan även bokas via bokadirekt.se. Alla priser är angivna i svenska kronor inklusive moms. 

 • Efter mottagen betalning skickas ett kvitto via mejl.

 • Terminskort och klippkort gäller på samtliga gruppträningspass och är personliga.

 • Inköpt terminskort/klippkort kan inte överlåtas eller återbetalas.

 • Deltagande på alla träningspass, behandlingar och andra aktiviteter sker helt på egen risk och TrailLife ansvarar inte för skador eller sjukdom som uppstår i samband med eller till följd av deltagande.

 • TrailLife ansvarar inte för kläder, skor eller annan utrustning som deltagare använder under träningspassen.

 • För att delta i våra gruppträningspass ska du vara 18 år. För deltagare som är yngre än 18 år krävs att även målsman deltar.

 • TrailLife förbehåller sig rätten att ställa in gruppträningspass vid sjukdom, extrema väderförhållanden eller annat som kan påverka deltagares säkerhet. Deltagare meddelas via instagram senast 3 timmar före träningspassets start. 

 • TrailLife förbehåller sig rätten att ställa in individuella pass/behandlingar (personlig träning, massage etc.) vid sjukdom, extrema väderförhållanden eller annat som kan påverka deltagares säkerhet. Deltagare meddelas via mejl/sms senast 3 timmar före bokad tid och tiden ombokas eller återbetalas i sin helhet. 

 • ·      Avbokning av individuellt pass/behandling (personlig träning, massage etc.) skall göras minst 24 timmar före bokad tid, annars debiteras fullpris. 

 • ·      Under alla gruppträningspass kan vi komma att ta bilder eller filma aktiviteter på passen. Detta material kan användas för publicering på TrailLife’s digitala kanaler (Instagram, traillife.se etc.). Som deltagare godkänner du att TrailLife publicerar detta material. Om du som deltagare ej önskar vara med på bild- eller filmmaterial ska du informera oss om detta innan eller under passets gång.


Integritetspolicy

 • Vi följer dataskyddsförordningen (GDPR). Vi lämnar aldrig vidare dina personliga uppgifter till andra och vi följer de regler som finns i dataskyddsförordningen. Enligt dataskyddsförordningen ska du som kund kunna få information om hur dina personuppgifter behandlas vilket vi beskriver i vår Integritetspolicy.

 • När du blir kund hos TrailLife och behöver vi samla in personuppgifter om dig, exempelvis namn, adress, postadress, e-mejldress och telefonnummer. Personuppgifterna kommer vi behålla så länge det krävs för att fullgöra våra eventuella rättsliga åtaganden samt för att uppfylla ändamålet med tjänsten. All behandling av personuppgifter sker enligt gällande lagstiftning och vi vidtar löpande åtgärder för att skydda dina personuppgifter.

 • Dina personuppgifter behövs för att tillhandahålla och leverera de tjänster du köpt samt kommunikation av information, erbjudanden etc. kopplat till dessa tjänster. De behövs även för att fullgöra rättliga förpliktelser enligt lagkrav.

 • För att administrera och följa upp din träning hos oss, kommer vi att registrera din träningshistorik, dvs. ditt deltagande på våra gruppträningspass, personlig träning, massage eller andra event anordnade av TrailLife. Vi registrerar inte känsliga personuppgifter, men om du väljer att dela det med oss, kommer vi även att behandla information om din hälsa, såsom fysiska skador eller sjukdom. Dessa uppgifter raderas så snart överenskommen tjänst har levererats. 

 • I anslutning till att du köper en tjänst hos TrailLife eller anmäler dig till en konsultation, godkänner du att vi lagrar dina uppgifter. Du har alltid rätt att återkalla ditt godkännande. I det fall att vi skulle vilja använda dina personuppgifter i något syfte som kräver ditt specifika samtycke kommer vi att inhämta detta från dig i förväg.

 • Dina personuppgifter lagras så länge som krävs för att TrailLife ska kunna fullgöra vårt åtagande gentemot dig eller beroende på legala skyldigheter. Dina personuppgifter raderas senast 36 månader efter tjänsten du har köpt är avslutad.

 • Enligt lag har du rätt att begära ut dina personuppgifter som vi behandlar, att felaktiga uppgifter rättas samt att vi ska upphöra med behandlingen. Vid dessa fall ber vi dig kontakta oss på info@traillife.se